Leiderschap volwassenen

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Coaching Leiderschap voor volwassenen.

Deze opleiding ligt ietwat in het verlengde van de opleiding zelfvertrouwen bij volwassenen, hoewel ze toch wel op enkele fundamentele punten van elkaar gaan verschillen. Het is dan ook aan te raden om eerst de opleiding zelfvertrouwen te gaan volgen vooralleer te gaan deelnemen aan de opleiding leiderschap.

 

Hetgeen we bij MHM consulting verstaan onder leiderschapstraining gaat misschien verder dan wat er aangeleerd wordt bij klassieke zelvertrouwen en assertiviteitsopleidingen elders. Het is dan ook omwille van het doorgedreven karakter van deze leiderschapsopleiding dat deze als het ware losgekoppeld is van onze zelfvertrouwensopleiding.

 

In deze opleiding schieten we het doel van een persoonlijkheid met zelfvertouwen voorbij en gaan we technieken aanleren die gaan leiden tot een dominante persoonlijkheid, een leiderspersoonlijkheid. Onze ervaring leert dat dit geen opleiding is geschoeid op ieders leest, en dat er bij aanvang een zeker potentieel dient aanwezig te zijn. Daar dient wel onmiddelijk aan toegevoegd te worden dat personen die hier wel baat bij hebben gehad een levensveranderende ervaring hebben opgedaan die ze als uiterst waardevol omschrijven. Het is dan ook omwille van deze redenen dat deze opleiding enkel aan volwassenen wordt aangeboden.

 

Wens je meer informatie over deze opleiding leiderschap voor volwassenen, ga dan naar de contact pagina op deze site en kies uit de verschillende contacteermodaliteiten.