Zelfvertrouwen volwassenen

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Coaching zelfvertrouwen bij volwassenen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er verschillende factoren zijn die samen leiden tot succes op professioneel, sociaal en persoonlijk vlak. Daartoe behoren, afkomst, diploma en last but not least, persoonlijkheid. Een doorslaggevende factor bij om het even wel sociaal of professioneel contact is de persoonlijkheid van de persoon die je tegenover jou hebt. Het is het eerste wat je waarneemt en het laatste dat je bijblijft.

 

MHM Coaching is geen universiteit, noch kunnen we terug gaan in de tijd om afkomst te gaan veranderen, wel kunnen we zorgen dat jouw visitekaartje, jouw persoonlijkheid een innemende indruk nalaat die de mensen niet zomaar naast zich neer kunnen leggen.

 

In deze opleiding krijg je tal van wetenschappelijke onderbouwde technieken aangerijkt, die wanneer deze vakkundig getraind worden reeds bewezen hebben indrukwekkende resultaten te genereren. Deze opleiding zal bestaan uit theorie (30%) en praktijk (70%), daar je door enkel kennis op een passieve manier te verwerken nooit dezelfde resultaten kan bereiken dan wanneer je ze actief zal gaan toepassen.

 

Wens je meer informatie over deze opleiding zelfvertrouwen, ga dan naar de contact pagina op deze site en kies uit de verschillende contacteermodaliteiten.