Counseling

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

MHM Counseling heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van onderstaande stoornissen. Weet u niet hoe u uw gevoel van onbehagen dient te beschrijven of weet u niet zeker waar u uw ervaren problematiek dient onder te brengen in de onderstaande lijst van stoornissen, aarzel dat niet om gratis, vrijblijvend en anoniem verdere informatie in te winnen door contact op te nemen via één van onze contactmodaliteiten. Ook voor vragen inzake de verschillende therapievormen is contact opnemen met ons mogelijk.

Behandelbare stoornissen

Cognitieve therapie

Gedragstherapie

Positieve benadering

Systeemtherapie

Alternatieve therapievormen

 

 

 

 

 

 

Counseling (therapie) bij MHM is gericht op het individu en diens uitdagingen en obstakels waarmee hij of zij kampt. Deze uitdagingen en obstakels kunnen variën van eerder mildere problemen (gevoelens van lusteloosheid, overspannenheid, angstigheid, ...) tot de eerder zwaardere psychologische problematiek (fobieën, persoonlijkheidsstoornissen, depressies,...).

 

Om tegemoet te komen aan deze diversiteit in noden kunnen we terugvallen op verschillende professioneel opgeleide medewerkers met opleidingen gaande van klinisch psycholoog over relatietherapeut naar lifecoach. Enkel zullen wij gebruik maken van therapievormen waarvoor wetenschappelijke evidentie bestaat en samenwerken met therapeuten die naar zowel opleiding en ervaring van het vereiste niveau zijn.

 

Deze diversiteit in aangeboden therapievormen en de verschillen in opleidingsachtergrond bij onze medewerkers vergroot de mogelijkheid om een gepaste begeleiding te vinden voor ons cliënteel. Zo zullen onze psychologisch therapievormen; cognitieve, sociale, behavioristische (gedrags), psychodynamische en systeemgeoriënteerde invalshoeken kennen. Maar ook alternatievere methoden binnen de lifecoaching zullen voor sommige mensen zeer effectief zijn. Ook zullen wij ons door middel van relatietherapie richten op de relationele problemen binnen echtparen en koppels.

 

Wenst u meer informatie inzake de aangeboden therapieën en methodologieën binnen MHM Counseling neem dan een kijkje op de pagina Stoornissen en therapieën. Aangezien het doel van deze webpagina er niet in bestaat het gedetailleerde aanbod aan therapieën gedetailleerd toe te lichten nodig ik u uit om meer informatie in te winnen over de manier van werken bij MHM Counseling door vrijblijvend contact op te nemen doormiddel van één van onze contactmodaliteiten. Feedback inzake uw vraag ontvangt u binnen de 24 uur.

 

Wat verstaan we onder Counseling bij MHM?

Therapievormen

Angststoornissen

 

Gegeneraliseerde angststoornis

 

Obsessief compulsieve stoornis

 

Sociale angststoornis

Paniekstoornis

 

Post traumatische stress-stoornis (PTSS)

 

Specifieke angststoornissen

 

Agorafobie

 

Diergerelateerde fobieën

 

Hypochondrie

 

Stemmingsstoornissen

 

Burnout

 

Disthyme stoornis

 

Bipolaire stoornis

 

Depressieve stoornis

 

Manische stoornis

Persoonlijkheidsstoornissen

 

Narcistische persoonlijkheidsstoornis

 

Psychopatische persoonlijkheidsstoornis

 

Anti-sociale persoonlijkheidsstoornis

 

Afhankelijke

persoonlijkheidsstoornis