teambuilding bedrijven

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Coaching teambuilding voor bedrijven.

Het is een lang bestaand en stevig verankerd wetenschappelijk feit in de psychologie dat de snelste en meest efficiënte manier om de cohesie van een groep te bevorderen en tegenstellingen op te lossen binnen die groep erin bestaat gezamenlijke doelen na te streven met de groep terwijl tevens in competitie te verkeren met (een) andere groep(en). Het is dan ook onder andere van deze centrale these dat wij binnen MHM consulting uitgaan voor het opstellen van onze team building ervaring.

 

Er is hier sprake van een ervaring omdat de praktische component van deze opleiding bijzonder hoog is en daardoor deze teambuilding cursus eerder een team building ervaring kan genoemd worden. Binnen deze ervaring dient er wel rekening te worden gehouden met een zekere mate van fysieke inspanning. De geboekte resultaten in groepscohesie en groepsdynamiek zijn bijzonder groot en hebben altijd tot een significante tot zeer significante rendementsverhoging op de werkvloer bijgedragen.

 

Wens je meer informatie over deze opleiding aantrekkingskracht op de andere sekse, ga dan naar de contact pagina op deze site en kies uit de verschillende contacteermodaliteiten.