aantrekkingskracht mannen

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Inzake de opleiding aantrekkingskracht op de andere sekse zullen we een aparte opleiding verzorgen voor vrouwen en mannen. Dit is logisch aangezien vrouwen en mannen inzake emoties met betrekking tot het spel van aantrekkingskracht en verleiding zeer van elkaar verschillen. Een gedeelde opleiding zou dan omwille van bovenstaande reden ook geen enkele zin hebben.

 

In deze cursus gaan wij bij MHM consulting mannen een heel pakket aan wetenschappelijk onderbouwde ‘tips and trics’ aanleren waardoor zij een aantrekkingskracht kunnen uitoefenen op de vrouw van hun keuze.

 

Vrouwen zijn door de band genomen vaak veel complexer en moeilijker te doorgronden dan mannen wanneer het aankomt op het spel van verleiding en aantrekkingskracht. Deze zaken hebben een evolutionaire basis. Met begrip van deze wetenschappelijke bevindingen uit de evolutionaire psychologie en antropologie wordt het mogelijk een veel beter zicht te krijgen op het functioneren van de vrouw (en de man) inzake het spel van verleiding en aantrekkingskracht.

 

Bij MHM consulting zal deze cursus ook weer op deze manier zijn opgebouwd dat ze een combinatie maakt van theorie en praktijk, waar praktijk als het belangrijks naar voren wordt geschoven.

 

Wens je meer informatie over deze opleiding aantrekkingskracht op de andere sekse, ga dan naar de contact pagina op deze site en kies uit de verschillende contacteermodaliteiten.

 

 

 

Coaching aantrekkingskracht voor mannen.