logica kinderen en jongeren

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Hoewel het cirriculum van schoolse opleidingen vaak veel te bieden heeft schiet het op sommige vlakken ook heel erg vaak tekort. Kinderen en jongeren krijgen vaak heel wat leerstof te verwerken die vaak heel ingewikkeld wordt voorgesteld. In de opleiding Logisch redeneren voor kinderen en jongeren gaan we er ons bij MHM consulting vooral op richten

Doorheen het oppervlakkige van hun leerstof te gaan kijken en te laten ontdekken welke de logische fundamenten en principes zijn waaruit die leerstof is opgebouwd.

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat het logische redeneervermogen vroeg te gaan stimuleren niet enkel leidt tot het behalen van betere schoolprestaties, maar het beter structureren en doorgronden van opgedane kennis zodat ze wordt begrepen en bijgehouden eerder dan te worden van buiten geleerd en vergeten.

 

In deze opleiding zullen er velen technieken uit de onderwijs een leerpsychologie aan bod komen alsook zal het schaken een centrale rol vervullen binnen deze opleidng. Deze opleiding behoord samen met onze opleidingen zelfvertrouwen tot de meeste succesvolle in termen van resultaten.

 

Net zoals bij onze opleidngen zelfvertrouwen voor kinderen en jongeren zullen hier tal van opdelingen worden gemaakt binnen deze opleiding naar leeftijd en niveau, alsook zal hier voor verschillende onderdelen participatie van de ouder(s) noodzakelijk zijn.

Wens je meer informatie over deze opleiding Logica voor kindren en jongeren, ga dan naar de contact pagina op deze site en kies uit de verschillende contacteermodaliteiten.

 

 

Coaching logica voor kinderen en jongeren.