reform mannen

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Coaching reform voor mannen.

Onze coaching reform is enkel individueel bij te wonen. Dit heeft te maken met het hyper individuele en intensieve karakter van deze opleiding. Hier gaan we bij MHM consulting één consulent inzetten per persoon. Deze consulent zal de persoon zolang begeleiden als noodzakelijk is voor het bereiken van het vooropgestelde doel.

 

Het spreekt dan ook voor zich dat dit begeleidingsprogramma bedoeld is voor personen die een zeer zware of ambitieuze doelstelling wensen te behalen. Enkele veel voorkomende voorbeelden zijn; imago verandering, intens gewichtsverlies, persoonlijkheidsmodificatie (verandering in persoonlijkheid), studieobjectief, sportobjectief.

 

Deze reform opleiding heeft een zeer intensief en allesomvattend karakter. Het is om die reden dat een volkomen toewijding vanuit de persoon absoluut noodzakelijk is. Ook een goede ondersteuning van zijn naasten is op zijn minst aan te raden.

Tegenover deze intensieve en veeleisende opleiding staat dat we tot op heden kunnen uitpakken met een waanzinnig aandeel participanten die zijn doelen bereikt heeft (92%).

 

Wens je meer informatie over deze opleiding reform, ga dan naar de contact pagina op deze site en kies uit de verschillende contacteermodaliteiten.