Logica bedrijven

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Het gebruik van logica komt in vele omstandigheden van pas, dit geld zeker ook voor de verschillende niveau’s binnen een bedrijf. Logica is hier voornamelijk van groot belang bij het samenwerken, het plannen en bereiken van deadlines, het nemen van beslissingen en het uitzetten van een strategisch beleid. Vaak is het echter noch zo dat emotionele en irrationele krachten spelen bij bovenstaande activiteiten en processen, hetgeen meestal leidt tot suboptimale uitkomsten.

Hoewel het niet wenselijk is dat we logische machines zijn en hier het belang van emoties op beslissingen gaan onderwaarderen, kan er toch gerust gesteld worden dat een gezonde dosis logica in elke activiteit, beslissing en proces zijn plaats wel heeft.

 

Omdat logica vaak wordt gezien als een mysterieuze kracht die moeilijk aangeleerd kan worden hebben wij bij MHM Coaching hier een opleiding logica in bedrijven voorzien die op een wetenschappelijke manier de basisprincipes van de logica zal aanleren. Hier zullen op eenvoudige wijze de logische principes van plannen, organiseren en (strategisch) beslissen worden behandelt, alsook gaan we hier aandacht besteden aan mnemotechnieken (technieken voor geheugensverbetering).

 

Wil u weten of deze coaching ook intressant is voor uw bedrijf, of wenst u vrijblijvend bijkomende informatie, dan kan u steeds contact opnemen met ons via één van de contactmodaliteiten.

 

 

Coaching logica in bedrijven.