Zelfvertrouwen senioren

Copyright © All Rights Reserved By MHM Consulting

Bij deze opleiding zelfvertrouwen bij ouderen staat bewust geen leeftijd. Het gaat hier over ouderen die omwille van medische of sociale omstandigheden bepaalde van hun kwaliteiten hebben zien afnemen, hetgene er op zijn beurt toe heeft geleid dat hun zelfvertrouwen aangetast is geworden. Bij deze mensen is het van kapitaal belang hun erop te wijzen wat ze wel nog kunnen, waar ze zich vaak nog wel in kunnen onderscheiden van anderen en waar ze zonder enige schroom zeer trots op mogen zijn.

 

Vaak zal deze doelgroep zich gaan richten op de zaken die ze niet meer, of niet meer zo goed kunnen dan weleer. Dit gaat ertoe leiden dat deze mensen zich in toenemende mate minderwaardig gaan voelen hetgeen rechtstreeks zelfvertrouwen zal gaan aanwreten. Vaak is het door gebruik te maken van de juiste technieken bijzonder eenvoudig deze mensen op relatief korte tijd terug helemaal in zichzelf te laten geloven. Dit zal niet enkel leiden tot een heropleving van hun zelfvertrouwen, maar van hun gehele persoonlijkheid. Deze heropleving zal niet enkel in de eerste plaats de persoon in kwestie een waardevoller bestaan schenken, maar zal er ook toe leiden dat deze een aangenamer persoon wordt naar naasten en omstaanders toe.

 

Ook met deze opleiding zijn zeer goede resultaten behaald. Wel moet gezegt zijn dat hoewel de eerste heropleving snel kan gerealiseerd worden, een blijvend begeleiden vaak noodzakelijk is om verval terug te gaan voorkomen.

Wens je meer informatie over deze opleiding zelfvertrouwen voor ouderen, ga dan naar de contact pagina op deze site en kies uit de verschillende contacteermodaliteiten.

 

 

Coaching zelfvertrouwen bij senioren.